Specialøllen.dk er en webshop med salg af specialøl i mange forskellige smagsvarianter. Vi sælger bl.a. Bock, IPA, ale, triple ale, stout, porter, hvede, barley wine og lager. Derudover forsøger vi hele tiden at udvide vores sortiment af bryghuse og øl. På specialøllen.dk har vi også løbende tilbud på forskellige specialøl. Vi har bl.a. noget, vi kalder årstidspakker. I disse pakker sammensætter vi nogle øl, som passer godt til årstiden. Vi tilstræber at gøre disse pakketilbud så billige så muligt og give en god rabat. Udover at have pakketilbud til de forskellige årstider, sælger vi også øl som passer til forskellige højtider og årstider bl.a. julebryg, påskebryg, vinter øl og sommer øl. Når du handler hos specialøllen.dk kan du være sikker på, at hver enkelt øl er nøje udvalgt, fordi vi kun ønsker den bedste kvalitet. 
Hos specialøllen.dk leverer vi også specialøl, hvis du skal holde fest, konfirmation, bryllup, reception, møde eller andet. Skriv en mail til os på vores kontaktside, så vil vi kontakte dig, og derefter kan vi aftale en løsning, som lever op til dine forventninger og krav. Vi tilbyder den fantastiske service at tage de øl, som ikke bliver drukket til festen, tilbage. Så derved kommer I ikke til stå med en masse øl, som ikke blev drukket.

Vi sælger også andre produkter end velsmagende øl på webshoppen. På hjemmesiden finder du nemlig bl.a. ølglas fra de forskellige bryghuse. Så du har altså muligheden for at købe et ordenligt glas, du kan nyde din øl i. Hos specialøllen.dk arbejder vi også på at få noget forskelligt tilbehør til dine øl som for eksempel oplukkere, stickers og andet sjov.

 

Levering

Vi tilbyder en fast lav pris på fragten, og sørger altid for, at få pakket flasker og tilbehør forsvarligt ind. Det er hverken sjovt for os eller for dig, hvis du modtager en smadret flaske. Her på siden er der mulighed for at betale med alle gængse debit- og kreditkort, og du kan samtidig være sikker på, at sikkerheden ved betalingen er i top og ikke vil volde dig problemer.

 

Historien om specialøllen.dk

Specialøllen.dk er etableret 23. oktober 2014 af de to unge iværksættere, 18-årige Mikkel Nordsäter og 18-årige Nikolai Brix Lindholm. For Mikkels vedkommende var det interessen for iværksætteri, der gjorde udfaldet. For Nikolai var det også lysten til at starte om som selvstændig, der gjorde udfaldet. Faktisk var Nikolai ikke den første i familien, som har handlet øl, idet hans bedstefar i sin tid havde et øldepot for Carlsberg. Begge iværksættere værdsatter en god øl, og specialøllen.dk blev derfor omdrejningspunktet.

Manglende tid bevirkede, at duoen Mikkel og Nikolai 1. maj 2015 valgte at give stafetten videre til en anden ung iværksætter. Dengang 18-årige Thomas Vagning overtog webshoppen, som siden har været en del af virksomheden vagning.com. Vagning.com drives af duoen Stefan Dybro og Thomas Vagning, som har kendt hinanden siden de startede i samme dagpleje!

Velkommen til en god oplevelse hos Specialøllen.dk